dijous, 25 de maig del 2017

POEMEM MURS a Can Basté


POEMEM MURS, OBRIU FRONTERES, VOLEM 
ACOLLIR


L'aula d'acollida “Veus Mirall” de l'INS Barcelona-Congrés som un grup de 66 alumnes vinguts d'arreu del món . El nostre projecte “Poemem Murs, Obriu Fronteres, Volem Acollir” vol ser un petit homenatge a totes les persones que per diferents raons han hagut de migrar del seu país com nosaltres.
El 21 de març de 2017, dia internacional de la Poesia i contra el Racisme i la Xenofòbia, vam construir un mur simbòlic al pati del nostre centre i el vam poemar.
Durant més de 30 dies les nostres produccions han estat a la intempèrie, han sofert les inclemències del temps i com a conseqüència els colors han perdut intensitat i han desaparegut paraules ... Res de tot això és comparable a la duresa que viuen i veuen les persones refugiades.
Estem molt contentes i contents de poder exposar la nostra feina a Can Basté . Us animeu a col·laborar? Envieu-nos per correu la vostra creació ( lamevaterra3@gmail.com). La sumarem al recull virtual que farem i que podreu consultar ben aviat al nostre bloc d'aula:http://veusmirallblogspot.com.es/


Moltes gràcies per endavant !

Des de dimarts passat el nostre projecte està exposat a Can Basté.
El proper dimarts 30 de maig a les 13h tot l'alumnat d'acollida anirem a Can Basté per compartir la nostra experiència i conèixer de prop el centre cívic i la Xarxa 9Barris acull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada