dimarts, 17 de novembre del 2015

V Diada del soci solidari, 3 de desembre al Camp Nou

 

La cinquena edició de la Diada del Soci Solidari se celebrarà el dia 2 de desembre (20 h), coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei davant el FC Villanovense, i presentarà una variant important en el procediment per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa.
La novetat d’aquesta edició és l’alliberament inicial de tot l’aforament de l’Estadi, i té com a principal objectiu poder fer el repartiment de les localitats a les entitats col·laboradores amb més temps d’antelació que altres temporades per afavorir al màxim l’assistència i, al mateix temps, aconseguir que hi hagi més gent al Camp Nou per donar suport a l’equip.
Recordem que la Diada del Soci Solidari pretén que persones de diferents col·lectius (ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) puguin gaudir de l’experiència de veure un partit en directe al Camp Nou. A més, en aquesta edició s’hi sumarà la Creu Roja, entitat beneficiària de la campanya ‘Tant se val d’on venim’ de la Fundació FC Barcelona a favor dels refugiats arribats a Europa.
Continua llegint

L'alumnat de l'Aula d'Acollida hi anirem !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada